Hyresgästundersökning 2020

Regelbundet får du som bor hos oss möjlighet att delta i en enkätundersökning som vi utför tillsammans med AktivBo. Du får bland annat svara på hur du trivs med din lägenhet, i ditt bostadsområde och med oss som hyresvärd.

Din åsikt är väldigt viktig för oss och genom enkäten får vi veta vad du tycker att vi gör bra, men också vad vi kan förbättra och utveckla. Med hjälp av enkätsvaren skapar vi handlingsplaner för vårt förbättringsarbete.

Enkätsvaren delas upp i fyra olika delar, Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och snyggt samt Hjälp när det behövs där resultatet av dem  tillsammans bildar ett så kallat serviceindex. Vårt senaste resultat blev 87,8 %.  Detta visar att våra hyresgäster trivs med oss som hyresvärd och kan rekommendera oss till andra, vilket gläder oss mycket.

AktivBo delar varje år ut kundkristaller till de hyresvärdar som fått bäst resultat i olika kategorier . Vid senaste prisutdelningen 2021 blev vi glada och stolta över att vi vann kategorin ”Högsta profil” och även var nominerade i kategorin ”Högsta serviceindex”.

Stort tack till dig som svarade på enkäten 2020!

Har du förslag på någonting vi kan göra bättre? Saknar du någonting i din bostad eller i de gemensamma utrymmena? Lämna gärna ett förslag i vår förslagslåda.

×